Botox & fillers

BOTULINETOXINE

Botulinetoxine is een natuurlijk eiwit dat gebruikt wordt om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Bij de behandeling van rimpels wordt het via injecties met kleine naaldjes toegediend. Botulinetoxine remt tijdelijk de prikkeloverdracht tussen een zenuw en een spier. De spier ontspant waardoor rimpels gedurende een periode van ongeveer 3- 4 maanden afwezig zijn.

Gebieden waar rimpelbehandeling met botox kan worden uitgevoerd zijn het voorhoofd, kraaienpootjes, frons en nek. Botox kan ook worden gebruikt tegen tandenknarsen of overmatig okselzweten.

Na een botox behandeling duurt het ongeveer 1-2 weken totdat u maximaal effect ziet. Het effect houdt gemiddeld 3- 4 maanden aan. In de loop van deze tijd wordt de botox afgebroken door het lichaam en neemt de mogelijkheid om de spiertjes weer aan te spannen langzaam toe. De cosmetische toepassing van botox bij de rimpelbehandeling is een veilige en reeds vele jaren toegepaste behandeling met een zeer hoge tevredenheid van de patiënt over het resultaat.

 

FILLERS

In de loop van het leven neemt het onderhuidse vet en collageen af. Hierdoor onstaan rimpels. Met zogenaamde hyaluronzuur fillers kunnen we nieuw volume aanbrengen waardoor rimpels worden afgevlakt en minder zichtbaar zijn. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die tevens vocht aantrekt. Hierdoor wordt in de loop van de tijd na injecteren het verjongende effect op de huid nog verder versterkt. Het gezicht krijgt hierdoor weer meer natuurlijke contouren en oogt jonger. Bij de behandeling met fillers, kijken we altijd naar uw gezicht als geheel. Ook zijn fillers geschikt voor het herstellen van volume van lippen.

Na een behandeling met fillers, ziet u direct resultaat. Afhankelijk van het soort filler dat we gebruiken, houdt het effect 9-12 maanden aan. In de filler zit een verdovende vloeistof. Vooraf wordt nog verdovende creme op de huid aangebracht. Hierdoor is een behandeling met fillers niet pijnlijk. Voor de behandeling gebruiken we het betrouwbare klasse A merk. De resultaten verschillen per persoon. Daarom adviseren wij u ook graag persoonlijk wat het beste bij u zou kunnen passen en welke resultaten verwacht mogen worden.

beauty salon 15-1080

VRAAG INFO

Facebook

Instagram