Gezichtsbehandelingen, HIFU & microneedling

Microneedling

Bij het verouderen van de huid, wordt de huid onder andere minder elastisch. De oorzaak hiervan is dat de huid in de loop der jaren minder elastine en collageen produceert. Zo ontstaat een slappere huid, ontstaan er steeds meer rimpels en verliest het gezicht volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen, vinden wij microneedling een fantastische behandeling.

Ten eerste gebruiken wij tijdens deze behandeling een Dermapen. Er wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. De naaldjes vibreren in een hoog tempo op de huid. Op het gezicht brengen wij een medische vitamine cocktail aan, welke door de Dermapen in de huid wordt aangebracht.

Je kan de microneedling toepassen bij acnelittekens, littekens, verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid.

Resultaten van de behandeling zijn; gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur of traumatische littekens. De huid ziet er na behandeling erg rood uit, dit kan 3 tot 4 dagen aanhouden. Het effect is niet direct zichtbaar, de huid heeft even tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken.

HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focuses Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven . De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidslagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden tijd in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. Zonder facelift, toch hetzelfde resultaat.

De behandeling is makkelijk uit te voeren en geeft nauwelijks bijwerkingen.

Je kan de HIFU toepassen voor het verstrakken van de kaaklijnen, de neuslippenplooi, slappe oogleden, wenkbrauwlift, dubbele kin, doorzakkende hals, fijne lijntjes en rimpeltjes, ongelijkmatige teint of textuur van de huid, grote poriën en het verstrakken van buik en bovenarmen.

De HIFU behandeling kan ook met PRP worden uitgevoerd. PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Dit is een behandeling voor het verbeteren van de huid en het haar. Tijdens de behandeling wordt er eerst een geringe hoeveelheid bloed bij u afgenomen. Dit wordt gecentrifugeerd. Hierdoor komt het bloedplasma met een hoge concentratie aan witte bloedcellen en bloedplaatjes vrij. Dut plasma wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd. Dit zorgt voor het stimuleren van de haargroei. Tevens kan dit ook gebruikt worden voor huidverbetering. Het zorgt voor herstellen van beschadigd bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen. Hierdoor ziet uw huid er jonger, gladder en steviger uit.

 

beauty salon 15-1080
beauty salon 15-1080

VOOR- EN NAZORG MICRONEEDLING VOORZORG MICRONEEDLING

Om je huid optimaal voor te bereiden op de MicroNeedling behandeling zijn er een aantal punten waar je rekening mee dient te houden voorafgaand aan je behandeling.
Zo haal jij maximaal resultaat uit je behandelingen en worden huidreacties geminimaliseerd. geen scrubs, peelings of gebruik van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 1 week voorafgaand aan de behandeling (of langer indien de skin expert dit aanbeveelt); geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de behandeling; afhankelijk van je huidconditie, 2-6 weken voorafgaand aan de MicroNeedling behandeling starten met het voorbereiden van je huid door deze optimaal te hydrateren. Je skin expert zal je hierin adviseren; je gezicht niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling; niet harsen 72 uur voorafgaand aan de MicroNeedling; geen botox of injectables gedurende 14 dagen voorafgaand aan de MicroNeedling; geen cosmetische, medische of huid verdunnende behandelingen zoals laser, IPL, microdermabrasie gedurende 2 weken voorafgaand aan de MicroNeedling; geen gebruik van acne medicatie gedurende 6 maanden voorafgaand aan de MicroNeedling.

VRAAG INFO

Facebook

Instagram