ZS Gezichtsroller

Wat is het effect:

Het gebruik van de gezichtroller stimuleert de bloedcirculatie in je gezicht, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Dit zou helende effecten hebben voor je huid en bovendien zorgen voor vermindering van wallen.

Gebruik:

Kaaklijn: Begin op het midden van je kin en rol de jaderoller over je kaaklijn richting je oorlel. Kin/hals: Plaats de beauty roller iets onder je kin en rol naar beneden over je hals naar je sleutelbeen. Dit stimuleert het vervoeren van afvalstoffen in je lichaam en maakt de huid onder je kin strak.

Je hebt minder last van donkere kringen:

Dit wordt ook wel lymfedrainage genoemd en zo worden de eventuele vochtophopingen in je gezicht minder. Donkere kringen of wallen zijn vochtophopingen en wordt door het rollen van de facial roller aangepakt. Je huid gaat gladder aanvoelen je de wallen worden minder.

Guasha

Is dé tool voor als je de bloedcirculatie in je gezicht wilt verbeteren. Je voorkomt er ontstekingen (puistjes) mee, krijgt een gezonde gloed en daarnaast heeft een goede bloeddoorstroming ook een positieve invloed op het huidverouderingsproces. Guasha over je huid schrapen heeft een ontspannen effect.

beauty salon 15-1080

VRAAG INFO

Facebook

Instagram