ZS Gezichtsserum

Gezicht

Je kunt argan olie dagelijks gebruiken voor je huid. Masseer de olie bijvoorbeeld zachtjes met ronddraaiende bewegingen in je huid. Dankzij de hoge concentratie vitamine E en onverzadigde vetzuren geef jij je huid een krachtige, natuurlijk boost!

. Deze arganolie is vrij van synthetische toevoegingen en 100% natuurlijk.

Helpt huidveroudering tegen te gaan door hoog gehalte aan vitamine E
Rijk aan vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren
Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen
100% biologisch,

 

Avocado olie:

Je kunt de olie het beste aanbrengen na het douchen of op een gereinigde huid, zodat de olie goed kan intrekken en het vocht vasthoudt voor een heerlijk gehydrateerde en gevoede huid. Het liefst voor het slapen, zodat de olie ’s nachts, wanneer je huid aan het herstellen is, goed zijn werk kan doen.
.Gebruik een beetje van de olie eventueel ook onder je normale dag- of nachtcrème en op plekjes die extra aandacht nodig hebben, zoals rimpeltjes, pigmentvlekken of droge gebieden. Om de olie als after sun te gebruiken breng je direct een dun laagje op je huid aan na het zonnen.

Amandelolie:

Amandelolie is een verzachtende olie die geschikt is voor ieder huidtype, maar vooral voor de droge huid een weldaad is. De olie reguleert het vochtgehalte in je huid en gaat huidveroudering tegen door het hoge gehalte aan vitamine A en E, waardoor het je velletje heerlijk zacht en soepel achterlaat.
Doordat amandelolie goed intrekt en niet zo’n vettige laag op je huid achterlaat.

Eigenschappen:
100% natuurlijk
Vegetarisch
Vegan
Proefdiervrij
Biologisch
Vrij van alcohol
Vrij van (synthetisch) parfum
Vrij van conserveringsmiddelen
Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG’s, DEA, TEA, MEA

Ingrediënten:

Avocado, arganolie en amandelolie

beauty salon 15-1080

VRAAG INFO

Facebook

Instagram