ZS Lotion

Waarom is het goed?
Gedemineraliseerd Water
Gedemineraliseerd water (ook wel demiwater genoemd) is gefilterd leidingwater. Demiwater is vrij van de negatieve ionen van de zouten en mineralen die in water voorkomen. Zo houd je alleen de positieve ionen over, met schoon en helder water als resultaat.

Glycerine
Glycerine wordt verkregen uit plantaardige olie (koolzaad), maar is wel in water oplosbaar. Ook is het hypoallergeen, waardoor bijna iedereen er goed op reageert. Het trekt vocht uit z’n omgeving aan en houdt dit langdurig vast, vandaar dat hydrateren een fluitje van een cent wordt.

Olivem 1000
Olivem 1000 is een plantaardige emulgator die ervoor zorgt dat gezichtsproducten prachtige mengsels worden. Een emulgator helpt ingrediënten op waterbasis met ingrediënten op oliebasis te mengen, zodat je een mooie egale crème of lotion krijgt. Olivem 1000 wordt gemaakt van olijfolie.

Mango Butter
De butter is net als de vrucht rijk aan antioxidanten en ondersteunt de huid, helpt littekentjes te vervagen en huidveroudering tegen te gaan. Ook is deze butter uniek omdat het sterk helpt de huid te zuiveren. Verder kalmeert het de huid intens.

Cosgard
Cosgard is een biologisch conserveringsmiddel dat verzorgingsproducten op waterbasis langer goed houdt. Cosgard beschermt de product tegen een breed spectrum van gisten, schimmels en bacteriën

Eigenschappen:
100% natuurlijk
Vegetarisch
Vegan
Proefdiervrij
Biologisch
Vrij van alcohol
Vrij van (synthetisch) parfum
Vrij van conserveringsmiddelen
Vrij van ftalaten, parabenen, minerale oliën, nano-deeltjes, SLS, triclosan, talc, siliconen, aluminium, Bisfenolen (BPA), PEG’s, DEA, TEA, MEA

Ingrediënten:

Lotion Rozemarijn:
Demiwater, Glycerine, Olivem, Mango butter, Cosgard,Rozemarijn Essentiële Olie.

Lotion Manderijn:
Demiwater, Glycerine, Olivem, Mango butter, Cosgard,Manderijn Essentiële Olie.

Lotion Lavendel:
Demiwater, Glycerine, Olivem, Mango butter, Cosgard,Lavendel Essentiële Olie.

beauty salon 15-1080

VRAAG INFO

Facebook

Instagram