Behandelingen & Prijzen

 

Hair styling

Make-up

Alle prijzen en typefouten zijn ondervoorbehoud

Haarstyling

Haarstyling is een belangrijke wereldindustrie, van de salon zelf tot producten, advertenties en zelfs tijdschriften over dit onderwerp. In de Verenigde Staten hebben de meeste haarstylisten een vergunning nadat ze een opleiding hebben gevolgd aan een schoonheidsspecialiste of schoonheidsschool.
In de afgelopen jaren zijn competitieve evenementen voor professionele stylisten in populariteit toegenomen. Stylisten strijden op deadline om het meest uitgebreide kapsel te creëren met rekwisieten, lichten en andere accessoires.

Tools

Haar wordt rechtgetrokken met een strijkijzer
Stylinghulpmiddelen kunnen haarijzers zijn (inclusief strijkijzers , krultangen en krimptangen), haardrogers en haarrollers . Bij haarverband kan ook het gebruik van een haarproduct worden gebruikt om textuur, glans, krul, volume of fixatie aan een bepaald kapsel toe te voegen. Haarspelden worden ook gebruikt bij het maken van bepaalde kapsels. Hun toepassingen en ontwerpen variëren over verschillende culturele achtergronden.

Producten

Styling producten afgezien van shampoo en conditioner zijn talrijk en gevarieerd. Leave-in conditioner , conditionerende behandelingen , mousse , gels , lotions, waxen , crèmes, kleien , serums , oliën en sprays worden gebruikt om de textuur of vorm van het haar te veranderen, of om het in een bepaalde stijl op zijn plaats te houden. Als ze op de juiste manier worden aangebracht, zullen de meeste stylingproducten het haar niet beschadigen, behalve dat ze het uitdrogen; De meeste stylingproducten bevatten alcoholen, die oliën kunnen oplossen. Veel haarproducten bevatten chemicaliën die opbouw kunnen veroorzaken, wat resulteert in dof haar of een verandering in waargenomen textuur.

Hairstyling

Dames prijzen

Dames wassen, knippen en drogen

Dames wassen, knippen en in model föhnen

Dames wassen en fohnen lang haar

Dames wassen en föhnen

Kleuren uitgroei

Kleuren gehele haar

Highlights bovenop

Highlights scalp

Highlights hele haar

Gedeeltelijk permanent

Volledig permanent

Heren & kids prijzen

Heren knippen

Kind knippen t/m 5 jaar

Kind knippen t/m 18 jaar

GOLDEN ROSE

Golden Rose is er voor jou. Een internationaal cosmeticamerk dat staat voor schoonheid en alleen de beste producten verkoopt waarbij ethische verantwoording voorop staat. Alles in onze shop is dermatologisch getest, dierproefvrij, parabeenvrij én vegan.

Make-up

Make-up dag

Make-up avond

Bruid make-up / kapsel

Prijs vanaf

The perfect brow treatment + Verven

Vindt je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is de PERFECT BROW TREATMENT + VERVEN de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de haartjes.

Wenkbrauwen & powderbrows

Wenkbrauwen harsen

Wenkbrauwen kleuren

Wenkbrauwen Epileren

Harsen bovenlip

Harsen kin

Alle prijzen en typefouten zijn ondervoorbehoud