Behandelingen & Prijzen

 

Alle prijzen en typefouten zijn ondervoorbehoud

Haarstyling

Haarstyling is een belangrijke wereldindustrie, van de salon zelf tot producten, advertenties en zelfs tijdschriften over dit onderwerp. In de Verenigde Staten hebben de meeste haarstylisten een vergunning nadat ze een opleiding hebben gevolgd aan een schoonheidsspecialiste of schoonheidsschool.
In de afgelopen jaren zijn competitieve evenementen voor professionele stylisten in populariteit toegenomen. Stylisten strijden op deadline om het meest uitgebreide kapsel te creëren met rekwisieten, lichten en andere accessoires.

Tools

Haar wordt rechtgetrokken met een strijkijzer
Stylinghulpmiddelen kunnen haarijzers zijn (inclusief strijkijzers , krultangen en krimptangen), haardrogers en haarrollers . Bij haarverband kan ook het gebruik van een haarproduct worden gebruikt om textuur, glans, krul, volume of fixatie aan een bepaald kapsel toe te voegen. Haarspelden worden ook gebruikt bij het maken van bepaalde kapsels. Hun toepassingen en ontwerpen variëren over verschillende culturele achtergronden.

Producten

Styling producten afgezien van shampoo en conditioner zijn talrijk en gevarieerd. Leave-in conditioner , conditionerende behandelingen , mousse , gels , lotions, waxen , crèmes, kleien , serums , oliën en sprays worden gebruikt om de textuur of vorm van het haar te veranderen, of om het in een bepaalde stijl op zijn plaats te houden. Als ze op de juiste manier worden aangebracht, zullen de meeste stylingproducten het haar niet beschadigen, behalve dat ze het uitdrogen; De meeste stylingproducten bevatten alcoholen, die oliën kunnen oplossen. Veel haarproducten bevatten chemicaliën die opbouw kunnen veroorzaken, wat resulteert in dof haar of een verandering in waargenomen textuur.

Hairstyling

Dames prijzen

Dames wassen, knippen en drogen

Dames wassen, knippen en in model föhnen

Dames wassen en fohnen lang haar

Dames wassen en föhnen

Kleuren uitgroei

Kleuren gehele haar

Highlights bovenop

Highlights scalp

Highlights hele haar

Tonen

Gedeeltelijk permanent

Volledig permanent

Heren & kids prijzen

Heren knippen

Kind knippen t/m 5 jaar

Kind knippen t/m 18 jaar

De voordelen van een Kappersabonnement op een rij!

Vooraf precies weten waar je aan toe bent

Bij een deelnemende kapper van Kappersabonnement.nl betaal je een vaste scherpe prijs per maand
en is van tevoren precies duidelijk welke behandelingen daaronder vallen.

Voor deze behandelingen kun je afhankelijk van het soort abonnement beperkt of onbeperkt terecht, mits de gezondheid van je haar niet in het geding komt. Er zijn dus niet allerlei vage beperkingen of kleine lettertjes, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Geen verrassingen in bestedingspatroon

Zeker voor dames is het bij een kappersbezoek bekend probleem
dat het altijd een beetje een verrassing is wat er uiteindelijk bij de kassa afgerekend moet worden.
Kleuren, ontkleuren, een kuurtje, het aantal high of low lights, een versteviging, drogen, handdrogen of föhnen, allemaal zaken die uw kassabon kunnen beïnvloeden. Bij een kappersabonnement is van tevoren precies duidelijk wat er wel of niet invalt en behoren deze (ongewenste) verrassingen tot het verleden.

Geen uitstel meer nodig voor knippen en/of kleuren

Het is een bekend gegeven dat er een paar weken zit tussen het moment dat u als klant graag naar de kapper zou willen
omdat u niet meer tevreden bent over uw kapsel en dat u ook daadwerkelijk gaat.
Met een kappersabonnement zijn de kosten van uw bezoek in elk geval geen reden meer om uw bezoek nog langer uit te stellen.

Genieten van affordable luxury

Natuurlijk is prijs een belangrijk argument, maar ook weer niet het enige argument.
Voor veel mensen geldt dat niet iedereen aan hun haar mag zitten.
Bovendien wil je ook in een salon zitten waar je je thuis voelt en even kan genieten van het momentje voor jezelf. Doordat deelnemers van kappersabonnement in allerlei type salons zitten, zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn om eens lekker te te genieten van deze "affordable luxury".

Abonnement

Prijzen

Knippen Heer 2 x per maand

Knippen Dame 2 x per maand

Kleuren uitgroei 1x per maand

Kleuren uitgroei 2x per maand

Kleuren gehele haar incl. 15 high&lowlights

High&lowlights max. 15 stuks excl. toner

High&lowlights max. 30 stuks excl. toner

Knippen kleuren uitgroei 1x per maand

Knippen kleuren uitgroei 2x per maand

Knippen kleuren gehele haar incl.15 high&lowlights

Kerabond

Wenkbrauw harsen

Wenkbrauw harsen kleuren

GOLDEN ROSE

Golden Rose is er voor jou. Een internationaal cosmeticamerk dat staat voor schoonheid en alleen de beste producten verkoopt waarbij ethische verantwoording voorop staat. Alles in onze shop is dermatologisch getest, dierproefvrij, parabeenvrij én vegan.

Make-up

Make-up dag

Make-up avond

Bruid make-up / kapsel

Prijs vanaf

BOTULINETOXINE

Botulinetoxine is een natuurlijk eiwit dat gebruikt wordt om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Bij de behandeling van rimpels wordt het via injecties met kleine naaldjes toegediend. Botulinetoxine remt tijdelijk de prikkeloverdracht tussen een zenuw en een spier. De spier ontspant waardoor rimpels gedurende een periode van ongeveer 3- 4 maanden afwezig zijn.

Gebieden waar rimpelbehandeling met botox kan worden uitgevoerd zijn het voorhoofd, kraaienpootjes, frons en nek. Botox kan ook worden gebruikt tegen tandenknarsen of overmatig okselzweten.

Na een botox behandeling duurt het ongeveer 1-2 weken totdat u maximaal effect ziet. Het effect houdt gemiddeld 3- 4 maanden aan. In de loop van deze tijd wordt de botox afgebroken door het lichaam en neemt de mogelijkheid om de spiertjes weer aan te spannen langzaam toe. De cosmetische toepassing van botox bij de rimpelbehandeling is een veilige en reeds vele jaren toegepaste behandeling met een zeer hoge tevredenheid van de patiënt over het resultaat.

 

FILLERS

In de loop van het leven neemt het onderhuidse vet en collageen af. Hierdoor onstaan rimpels. Met zogenaamde hyaluronzuur fillers kunnen we nieuw volume aanbrengen waardoor rimpels worden afgevlakt en minder zichtbaar zijn. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die tevens vocht aantrekt. Hierdoor wordt in de loop van de tijd na injecteren het verjongende effect op de huid nog verder versterkt. Het gezicht krijgt hierdoor weer meer natuurlijke contouren en oogt jonger. Bij de behandeling met fillers, kijken we altijd naar uw gezicht als geheel. Ook zijn fillers geschikt voor het herstellen van volume van lippen.

Na een behandeling met fillers, ziet u direct resultaat. Afhankelijk van het soort filler dat we gebruiken, houdt het effect 9-12 maanden aan. In de filler zit een verdovende vloeistof. Vooraf wordt nog verdovende creme op de huid aangebracht. Hierdoor is een behandeling met fillers niet pijnlijk. Voor de behandeling gebruiken we het betrouwbare klasse A merk. De resultaten verschillen per persoon. Daarom adviseren wij u ook graag persoonlijk wat het beste bij u zou kunnen passen en welke resultaten verwacht mogen worden.

Botox & fillers

Bocouture ® (zonder eiwitten)

Per zone

Botox ® (met eiwitten)

Per zone

Voorhoofdsrimpel is 1 zone
Fronsrimpel is 1 zone
Kraaienpootjes (bdz) is 1 zone

Spierontspanners (Botulinetoxine)

1 cc Juvederm 3

2 cc Juvederm 3

The perfect brow treatment + Verven

Vindt je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is de PERFECT BROW TREATMENT + VERVEN de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de haartjes.

Wenkbrauwen & powderbrows

Wenkbrauwen harsen

Wenkbrauwen kleuren

Wenkbrauwen Epileren

Harsen bovenlip

Harsen kin

Microneedling

Bij het verouderen van de huid, wordt de huid onder andere minder elastisch. De oorzaak hiervan is dat de huid in de loop der jaren minder elastine en collageen produceert. Zo ontstaat een slappere huid, ontstaan er steeds meer rimpels en verliest het gezicht volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen, vinden wij microneedling een fantastische behandeling.

Ten eerste gebruiken wij tijdens deze behandeling een Dermapen. Er wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. De naaldjes vibreren in een hoog tempo op de huid. Op het gezicht brengen wij een medische vitamine cocktail aan, welke door de Dermapen in de huid wordt aangebracht.

Je kan de microneedling toepassen bij acnelittekens, littekens, verslapte huid, pigmentvlekken en als opfrisser voor de huid.

Resultaten van de behandeling zijn; gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur of traumatische littekens. De huid ziet er na behandeling erg rood uit, dit kan 3 tot 4 dagen aanhouden. Het effect is niet direct zichtbaar, de huid heeft even tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken.

gezichtsbeh. & microneedeling

BASIS BEHANDELING

Fris: Geef je huid een snelle oppepper met
een reiniging, peeling en verzorgende
dagcreme. Ideaal voor de wat jongere dames
en heren of als je even weinig tijd hebt maar
wel aandacht voor je huid wilt.
(45min)

RELAX BEHANDELING

Rust: Ontspannende gezichtsbehandeling
met aandacht voor je huid. Met een uitgebreide
reiniging en heerlijke massage ben je even
helemaal weg in dromenland. En als kers op
de taart masseren we je handen tijdens het
intrekken van hetmasker.
Dubbel genieten! (60min)

ULTIEM BEHANDELING

Zoals de naam het al doet vermoeden..
Ultiem genieten! Meteen speciale treatment kit
welke helemaal aangepast is op jouw huidwensen
en voorzien is van de hoogste werkstofconcentraties,
is elke behandeling weer anders.
(75min)

Alle prijzen en typefouten zijn ondervoorbehoud