Over ons

Het team

Wij bieden u heerlijke, verzorgende en ontspannende  belevingen aan in onze beautysalon. Hier vindt je beauty behandelingen gericht op zichtbaar resultaat. Van haarstylist tot gezichtsbehandelingen, microneedling , powderbrows, make-up advies, botox en fillers. Lees hier meer over ons team en onze specialiteiten!

Zaklina Sabic

Zaklina Sabic is de trotse eigenaresse van Hair & Beauty ZS. Zaklina is momenteel 31 jaar en heeft veel in haar mars. Naast de ervaring die ze heeft opgedaan bij meerdere kapperszaken en in haar eigen bedrijf, heeft ze nu de stap gemaakt om deze salon te openen. Zaklina is een lieve, sociale, zelfstandige en secure vrouw. Thuis woont ze samen met haar Noorse boskat Shadow . Beauty is haar passie en ze ontwikkelt haar ervaring op meerdere fronten. Zo is ze naast topstyliste ook make-up stylist en zet ze powder brows. Ze zit nooit stil. Zo organiseert ze regelmatig leuke middagen of avonden voor dames en of heren, om nieuwe producten zoals make up uit te proberen. “Het leukste vindt ik om klanten nieuwe dingen te leren en dat ze perfect gestyled mijn salon verlaten. Als mijn klanten blij zijn, ben ik gelukkig.“
beauty salon 15-1080

Britt van den Broek

Ik ben Britt van den Broek 25 jaar woon in Veenendaal. Ik ben begonnen vanaf mijn 16e met het kappersvak en uiteindelijk allerlei cursussen en een kleuropleiding gedaan waardoor ik veel kennis heb op gedaan. Het leukste aan het vak vind ik dat je iedereen met een glimlach en mooi kapsel of een mooie kleur de deur uit laat gaan. Het liefst kleur ik de hele dag, maar de afwisseling van het vak maakt het juist het leuk.In mijn vrije tijd ga graag met vriendinnen leuke dingen doen. Ook kan ik niet zonder mijn lieve hond balou. Ik hoop jullie allemaal snel te zien.

Erik Boss

Dr. Erik Boss is sinds 2006 medisch specialist en werkzaam als gynaecoloog. Tevens is hij ruim 10 jaar schrijver en columnist en onder andere bekend van de medische rubriek in weekblad Privé en de verhalenbundel “Gyn en Ongyn” over de wonderlijke belevenissen van een gynaecoloog.
Vanaf 2016 is hij zich daarnaast gaan toeleggen op de esthetische gynaecologie en geneeskunde. Sinds de afronding van de opleiding voor het toedienen van injecties en het bijhouden van de moderne technieken door bezoek aan internationale congressen heeft hij inmiddels ruime ervaring met de botox toediening en een vaste klantenkring opgebouwd. In de salon van Hair & Beauty ZS zullen maandelijkse prikdagen voor botox plaatsvinden. “ik heb met iedereen vooraf een goed gesprek over wat bij diegene zijn of haar huid past. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!”
beauty salon 15-1080

Vragen of info

Facebook

Instagram